Zilvervisjes val

Vapona_Zilvervisjesval
Roxasect_Zilvervisjesval
Hg_X_Tegen_Zilvervisjes
Roxasect_Tegen_Zilvervisjes

Bestrijd zilvervisjes effectief met een Zilvervisjesval

De Zilvervisjesval is zeer geschikt om overlast van zilvervisjes en ander kruipend ongedierte te voorkomen of te stoppen.

De vallen bevatten een lokstof waardoor de zilvervisjes worden aangetrokken en in de val kruipen. Vervolgens blijven ze in de val aan een speciale lijmlaag plakken.

Zilvervisvallen zijn gifvrije en reukloze vallen voor het effectief bestrijden van zilvervisjes en overig kruipend ongedierte binnenshuis. De Zilvervisjesval bevat een lokstof waar zilvervisjes door aangetrokken worden. De zilvervisjes komen op de lokstof af en kruipen de kleine, donkere ruimte in. Vervolgens blijven de zilvervisjes vastplakken op de lijmlaag van de val. De zilvervisjesval werkt uiterlijk 6 maanden. Geschikt voor gebruik op een vlakke ondergrond. Veilig in gebruik voor mens en dier. Belangrijk is ook nog dat het geen gif bevat.

Hoe moet je zilvervisjesvallen gebruiken? Vouw de kaart voorzichtig langs de snijlijnen om de val te vormen. Verwijder het beschermpapier van de lijmlaag. Sluit de val door de zijkanten in elkaar te steken. Plaats de val dichtbij boeken, papier of vochtige gebieden in de kamer of elders waar zilvervisjes of kruipend ongedierte zich ophouden. De val na uiterlijk 6 maanden vervangen of eventueel eerder wanneer deze volledig met zilvervisjes of overig kruipend ongedierte bedekt is. Gebruikte vallen weggooien bij het huishoudelijk afval.

Hieronder zie je voorbeelden van de zilvervisval en van de zilvervis spray:

Vapona Zilvervisjesval
Doodt zilvervisjes en overig kruipend ongedierte.
De Zilvervisjesval van Vapona is zeer geschikt om overlast van zilvervisjes en ander kruipend ongedierte te voorkomen of stoppen. De vallen bevatten een lokstof waardoor de zilvervisjes worden aangetrokken en in de val kruipen. Vervolgens blijven ze in de val aan een speciale lijnlaag plakken.
Bestellen
Roxasect Zilvervisjesval
Bestrijd zilvervisjes effectief met Roxasect Zilvervisjesval. Gifvrije en reukloze val voor het effectief bestrijden van zilvervisjes en overig kruipend ongedierte binnenshuis. De Roxasect Zilvervisjesval bevat een lokstof waar zilvervisjes door aangetrokken worden. De zilvervisjes komen op de lokstof af en kruipen de kleine, donkere ruimte in. Vervolgens blijven de zilvervisjes vastplakken op de lijmlaag van de val. De zilvervisjesval werkt uiterlijk 6 maanden. Geschikt voor gebruik op een vlakke ondergrond. Veilig in gebruik voor mens en dier. Bevat geen gif.
Bestellen
HG X spray tegen zilvervisjes
Let er op dat het te sprayen gebied voldoende vochtig is voor een optimale bestrijding tegen de zilvervisjes. Houd ongeveer een afstand van 20 cm en spray de HG X tegen zilvervisjes met langzaam roterende bewegingen totdat de te behandelen plek licht bevochtigd is.
Bestellen
Roxasect Tegen Zilvervisjes spray
Tegen zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes. Bestrijdt zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes- Speciaal voor in huis. Roxasect Spuitbus Tegen Zilvervisjes Papiervisjes en Ovenvisjes is bestemd voor bespuiting van kieren, naden en andere plaatsen waar zilvervisjes zich schuilhouden. Niet toepassen op plaatsen waar kinderen met een leeftijd van 0-4 jaar kunnen komen.Het middel blijft 4 tot 6 weken na bespuiting werkzaam. Voor een goede werking tegen zilvervisjes is een zekere werkingsduur gewenst. Daarom dient men bij het schoonmaken de behandelde plaatsen zoveel mogelijk over te slaan. Controleer het effect en indien nodig is herhalen van de behandeling geboden. Ruimten waarin de behandeling heeft plaatsgevonden enige tijd grondig ventileren.
Bestellen

In de eerste plaats zul je je huis op orde moeten krijgen. Dit kan betekenen dat je moet isoleren, maar ook regelmatig ventileren. Zet regelmatig ramen open zodat frisse lucht naar binnen komt en vochtige lucht uit het huis gaat. Ook zul je de zilvervisjes moeten bestrijden, want doe je dat niet dan kan het ook een plaag worden. Lees verder op de “Zilvervisjes bestrijden” pagina, hoe je deze beestjes het beste aan kan pakken om te bestrijden.